Oosterhof

Harlingen - Harlingen
Toekomstig aanbod

€ 279.000,- tot € 669.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 167m2

Over dit project

25 LEVENSLOOPBESTENDIGE APPARTEMENTEN IN HARLINGEN

In 2018 heeft Harns Invest het plan Oosterhof in ontwikkeling genomen. Het plan bestaat uit 25 duurzame en levensloopbestendige appartementen met een prachtig uitzicht. De ontwikkeling vindt plaats op een unieke locatie.

Het voormalig tuincentrum aan de Groen van Prinstererstraat maakt plaats voor een net zo groen appartementengebouw. Met slimme toepassingen is Oosterhof volledig energie-neutraal.

Rondom het appartementengebouw creëren we volop ruimte voor groen. Een rustgevende plek, die tegelijkertijd een ontmoetingsplaats vormt voor gezamenlijke activiteiten. Actieve levensloopbestendigheid noemen we dat. Daarmee wordt wonen in Oosterhof een manier van leven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterhof
Koopwoningen
25
Prijs
€ 279.000,- tot € 669.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harlingen.

Aanmelden