Nieuw Trebol

Harlingen - Harlingen
Toekomstig aanbod

€ 389.000,- tot € 899.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 190m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Nieuwbouw Trebol Harlingen
16 appartementen in het centrum van Harlingen

De huidige locatie van Zalencentrum Trebol aan de Zuidoostersingel zal plaats gaan maken voor een markant woongebouw met de kwaliteit die deze bijzondere locatie nieuw aanzien kan geven.

De doelstelling is om op deze plek een stukje historie terug te brengen in Harlingen op een duurzame en toekomstbestendige manier. De basis van het ontwerp gaat terug naar de architectuur van het oude Trebol aan het begin van de 20e eeuw.

Wonen in de Skouwburg - Bijzondere locatie
Historie terugbrengen op een duurzame en toekomstbestendige manier.

Jouw nieuwe appartement ligt aan de rand van de historische binnenstad van Harlingen met uitzicht op het water van de Zuidoostersingel. Markante bomen langs de weg, volop beschutte plekjes en mooie doorkijkjes. Smûk, zoals we dat in Friesland noemen.

Wandelen langs de gracht, genietend van de reuring op het water. Of in de winter de schaatsen onderbinden wanneer er ijs ligt. Hier geniet je van ieder seizoen. In deze knusse straat met volop markante woningen voel je je gelijk thuis.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Trebol
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 389.000,- tot € 899.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Harlingen.

Aanmelden